Contact

Heeft u een vraag of wilt u informatie, neemt u dan via onderstaand formulier contact met ons op. Om u telefonisch of per mail goed van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u om uw vraag zo duidelijk mogelijk te omschrijven. U ontvangt direct een ontvangstbevestiging op uw mail en onze reactie. Bestellingen verlopen via de website. Inschrijven voor een activiteit kan via het onze inschrijfformulieren.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer

Doelgroep (*)

Onderwerp

Uw bericht

Ik wil graag deDNKRS kwartaalnieuwsbrief ontvangen

Hierbij geef ik toestemming aan deDNKRS om de bovenstaande persoonsgegevens te verwerken, zodat de deDNKRS telefonisch of per e-mail contact met mij kan opnemen of een afspraak of gesprek kan inplannen.

ANTISPAM: Zet alstublieft een vinkje in het selectievakje en beantwoord de vraag. Meestal moeten er drie afbeeldingen worden aangeklikt.

TELEFONISCH contact
Doordat Linda, onze duizendpoot, steun en toeverlaat en spin in het web, ongelukkig gevallen is en daardoor momenteel verminderd beschikbaar is, zijn wij telefonisch slecht bereikbaar. Wanneer je een mailtje stuurt neemt een van ons zo spoedig mogelijk contact met je op. Excuses voor het ongemak!

Telefonisch contact met ons kantoor is normaal gesproken mogelijk op: dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.30 – 12.30 uur. Wij informeren u graag over de mogelijkheden bij deDNKRS en de producten op de website. (Tijdens de schoolvakanties regio Noord zijn wij gesloten.)

BEZOEKADRES Amstelveen
deDNKRS – gelukkig hoogbegaafd
Pieronlaan 7
1185 DV  Amstelveen

BEZOEKADRES Voorburg
Wijkcentrum Essesteijn
Elzendreef 10
2272 EB Voorburg

POSTADRES
deDNKRS – gelukkig hoogbegaafd
Pieronlaan 7
1185 DV Amstelveen

tel: 085-0043124
info@deDNKRS.nl
www.deDNKRS.nl
KvK 70928142
FVB lidnummer 5213
SLO registratienummer 100026335
AGB code 90064203
BTW nummer NL858514217B01

Reacties zijn gesloten.