Contact

 

Maatregelen coronavirus: deDNKRS gaat door met (aangepaste) begeleiding en lessen

Het coronavirus brengt met zich mee dat de meeste kinderen thuis zijn van school. Wij beseffen als geen ander hoe belangrijk juist nu begeleiding van kinderen is.

deDNKRS gaat zoveel mogelijk door met het bieden van lessen en ondersteuning aan ouders en kinderen, al is dat in een andere vorm. Zo houden we contact met onze verrijkingsklaskinderen door online lessen. Maar ook de begeleiding van ouders en kinderen kan online plaatsvinden, bijvoorbeeld door beeldbellen. Neem gerust contact met ons op.

Wij zetten alles op alles om ook op afstand nabij te zijn.

Heeft u een vraag of wilt u informatie, neemt u dan via onderstaand formulier contact met ons op. Om u telefonisch of per mail goed van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u om uw vraag zo duidelijk mogelijk te omschrijven. U ontvangt direct een ontvangstbevestiging op uw mail en onze reactie. Bestellingen verlopen via de website. Inschrijven voor een activiteit kan via het onze inschrijfformulieren.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw telefoonnummer

Doelgroep (*)

Onderwerp

Uw bericht

Ik wil graag deDNKRS kwartaalnieuwsbrief ontvangen

Hierbij geef ik toestemming aan deDNKRS om de bovenstaande persoonsgegevens te verwerken, zodat de deDNKRS telefonisch of per e-mail contact met mij kan opnemen of een afspraak of gesprek kan inplannen.

ANTISPAM: Zet alstublieft een vinkje in het selectievakje en beantwoord de vraag. Meestal moeten er drie afbeeldingen worden aangeklikt.

Telefonisch contact
Telefonisch contact met ons kantoor is mogelijk op: dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.30 – 12.30 uur. Wij informeren u graag over de mogelijkheden bij deDNKRS en de producten op de website. (Tijdens de schoolvakanties regio Noord zijn wij gesloten.)

Bezoekadres Amstelveen
deDNKRS – gelukkig hoogbegaafd
Pieronlaan 7
1185 DV  Amstelveen

Bezoekadres Voorburg
Wijkcentrum Essesteijn
Elzendreef 10
2272 EB Voorburg

Postadres
deDNKRS – gelukkig hoogbegaafd
Pieronlaan 7
1185 DV Amstelveen

tel: 085-0043124
info@deDNKRS.nl
www.deDNKRS.nl
KvK 70928142
FVB lidnummer 5213
SLO registratienummer 100026335
AGB code 90064203
BTW nummer NL858514217B01

Reacties zijn gesloten.