HSP Congres: Van label naar meerwaarde!

Op 29 november 2019 vindt het HSP (hoogsensitieve personen) Congres plaats. Het jaarlijks terugkerende congres slaat een brug tussen wetenschap en praktijk met als doel de kracht en eigenschappen van hoogsensitiviteit op de kaart te zetten, zodat HSP talent meer waarde kan toevoegen aan onze maatschappij.

De gevolgen van gemis aan informatie over HSP en verkeerde toepassing van de oplossingen in de werkvormen met HSP’ers zijn groot, voor het bedrijfsleven, voor het onderwijs en in de zorgsector.

Thema: Van label naar meerwaarde
Op het podium staan diverse gerespecteerde nationale en internationale sprekers uit de wetenschap, de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven met hun visie, ervaring en de meest recente onderzoeksresultaten omtrent hoogsensitiviteit. Daarnaast zullen verschillende experts met hun workshops toespitsen op de praktische toepassing en ervaringen delen uit hedendaagse situaties. Alle sprekers focussen op de meerwaarde van de kwaliteiten van HSP en de mensen erachter.

Inspiratiepanels
Ook wordt dit jaar gehoor gegeven aan de wens voor verdieping via twee inspiratiepanels. Een van de panelleden (voor het panel Onderwijs & opvoeding) is Marianne van Gelder, mede-oprichter van deDNKRS. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid om u een kortingscode voor deelname aan het congres aan te bieden.

Kortingscode
15% korting bij aanmelding vóór 1 augustus
10% korting bij aanmelding vóór 29 november
Kortingscode: MVG226

Elke deelnemer van het HSP Congres ontvangt een digitaal certificaat van deelname. Dit kan worden gebruikt voor accreditaties.

Deel je ervaringen en lees die van anderen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *