Ruilen, Retourneren & Annuleren

Retourneren

Je kunt fysieke artikelen tegen bepaalde voorwaarden kosteloos retourneren. Is het artikel beschadigd, dan verwijzen wij je naar de voorgaande informatie over garantie.

Voldoet je artikel aan de onderstaande voorwaarden om te retourneren. Neem dan contact op met onze klantenservice via info@deDNKRS.nl. Wij helpen je graag verder.

  • Uiterlijk 14 dagen nadat je schriftelijk per mail via info@deDNKRS.nl hebt aangegeven van je koop te willen afzien, betalen we je het gehele bedrag terug op het moment dat wij het artikel retour hebben ontvangen. Hebben we je artikel eerder ontvangen? Dan betalen we je natuurlijk eerder terug.
  • Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat deDNKRS niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een traceercode en bewaar deze goed.

Voorwaarden retourneren

Artikelen retourneren gaat als volgt:

  • Je retourneert het artikel binnen de zichttermijn van 30 dagen. De termijn gaat in op de dag na sluiten van de overeenkomst dit is de dag na de besteldatum van je artikel. Als je meerdere artikelen in één keer besteld hebt, kun je retourneren tot 30 dagen nadat je het laatste artikel hebt besteld.
  • Het artikel is verpakt, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. De seal van een artikel, boek, cd, cd-rom, dvd, game, kaarten of softwareartikel mag niet verbroken zijn.
  • Wij vragen je om, indien mogelijk, een kopie van de factuur mee te sturen in de verpakking.
  • Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat je het artikel of de artikelen eerst per mail retour meldt via info@deDNKRS.nl of via het contactformulier.

LET OP: Artikelen die je niet kunt retourneren: digitaal lesmateriaal, digitale materialen en lessen, downloadbare materialen en lessen.

Annuleringsvoorwaarden cursussen

Onderstaande annuleringsvoorwaarden gelden voor het aanbod van cursussen en workshops voor
cursisten uit het basis- en voortgezet onderwijs.

 

Reacties zijn gesloten.