Kom je ons team versterken? (vacature administratie)

Wij zoeken
een ervaren administratieve kracht, die zich snel dingen eigen maakt en zelfstandig kan functioneren in een enthousiast team van zzp’ers. Het gaat om vervanging in verband met ziekte (12 uur per week) met uitzicht op verlenging voor een deel van de werkzaamheden.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • algehele administratie verrijkingsgroepen (mails, planning, facturering, etc.)
  • beantwoorden van algemene mails en telefoontjes 
  • bestellingen doen voor de inkoop en het onderhoud kantoor en pand
  • eventueel overige hand-en-spandiensten

Wij vragen…
Je bent gestructureerd en hebt een procesmatige blik. Je begrijpt snel hoe complexe processen in elkaar zitten en legt makkelijk verbanden tussen verschillende soorten gegevens. Je werkt graag oplossingsgericht en bent proactief.
Je bent je bewust van de menselijke maat. Je bent sensitief en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden. Je vindt het leuk om gelijkwaardig met collega’s en klanten in contact te zijn.

Je bent bij voorkeur ervaringsdeskundige op het gebied van hoogbegaafdheid, maar in ieder geval op het gebied van administratie.

Wij bieden…
Een werkomgeving waarin gelijkwaardigheid en transparantie voorop staan. De mogelijkheid om vanuit huis te werken. Flexibiliteit in werktijden.

Salaris: nader overeen te komen, bij voorkeur op zzp-basis.
Uren: 8 à 12 uur per week

Over deDNKRS
Wij zijn een creatief en enthousiast team van zelfstandige zzp’ers die graag samenwerken en kennis en kunde met elkaar delen. We zetten ons met passie in voor het welbevinden van hoogbegaafde kinderen en jongeren en werken daarbij het liefst samen met iedereen om het kind heen.

Interesse?
Spreekt dit jou aan, stuur dan vóór 6 september a.s. je cv met motivatie per e-mail aan Hildi en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

 

Reacties zijn gesloten.