Gratis workshops verrijken in de montessoriklas

deDNKRS biedt regelmatig een gratis workshop aan over montessorionderwijs & hoogbegaafdheid, de taxonomie van Bloom en top-down leren in de montessoriklas. Via deze workshop maak je ook meteen kennis met onze cursussen speciaal ontwikkeld voor leerkrachten in het montessori onderwijs.

Datum eerstvolgende gratis online workshop: 18 mei 2021, 16.00 – 17.30 uur

Wilt u op de hoogte worden gehouden, meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Inschrijven kan via de knop onderaan deze pagina.

deDNKRS is gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en montessorionderwijs. Wij bieden teamtrainingen, ambulante begeleiding, workshops en verrijkingsklassen op maat. Het montessorionderwijs biedt volop kansen voor hoogbegaafde leerlingen. deDNKRS maakt in haar trainingen en adviezen gebruik van deze kansen.

De teamtrainingen en workshops van deDNKRS zijn dynamisch en interactief en volledig afgestemd op de individuele situatie van de school, het team, de leerkrachten en de leerlingen. Wij stemmen af met de school zodat wij nauwkeurig kunnen aansluiten bij de specifieke behoeften van uw school.

De workshop wordt online gehouden.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek: info@dednkrs.nl

Let op! Als de aanmelding binnen een week voor aanvang wordt afgezegd, wordt een bedrag van € 25,- per deelnemer in rekening gebracht i.v.m. administratie en gemaakte kosten. Er mag altijd een collega ter vervanging komen.

Reacties zijn gesloten.