Omdat deDNKRS Voorburg groeit, zoeken wij zzp’ers!

Wij zoeken:

  • een leerkracht voor onze verrijkingsgroepen
  • een specialist hoogbegaafdheid voor begeleiding van hoogbegaafde kinderen in het basisonderwijs  

Wat wij van onze collega’s verwachten

Het liefst ervaring en in ieder geval gedegen kennis over hoogbegaafdheid. Maar bovenal: een originele denker, creatief en sprankelend. Iemand die van de gebaande paden durft af te gaan, die geniet van kritisch kijken naar eigen denkbeelden en overtuigingen en naar die van het team. Iemand die houdt van denken en ook van doen, gevoel voor humor heeft en relativeringsvermogen. En die dol is op kinderen en hun talenten en mogelijkheden ziet.

We zien graag het talent om kinderen een vertrouwd en veilig gevoel te geven, waardoor zij zich (weer) kunnen ontplooien. Iemand die oprecht is en oog heeft voor de signalen en behoeften van het kind, die zich verdiept in wat er achter het gedrag van een kind schuilgaat. En ten slotte: sterke en oordeelvrije communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus: kinderen, ouders, scholen (leerkrachten, intern begeleiders en directie) en gemeenten, en het vermogen hen te adviseren.

Wij bieden de leerkracht voor onze verrijkingsgroepen:

  • een ochtend per week een deDNKRS-verrijkingsgroep in Voorburg, die je gezamenlijk vormgeeft en zelfstandig draait;
  • ruime mogelijkheden om daarnaast hoogbegaafde kinderen individueel te begeleiden, bij ons in Voorburg of op scholen;
  • uitwisseling, overleg, sparren en kennis delen. Ondersteuning in je verrijkingsklas als je dat prettig vindt;
  • mogelijkheden voor het opbouwen van je eigen klantenbestand, binnen de samenwerking met de collega’s van deDNKRS;
  • vergoeding in overleg.

Over deDNKRS

Wij zijn een enthousiast en bevlogen team van zelfstandige zzp’ers die graag samenwerken en kennis en kunde met elkaar delen. We zetten ons met passie in voor het welbevinden van hoogbegaafde kinderen en werken daarbij het liefst samen met iedereen om het kind heen.

Interesse?

Ben je gediplomeerd leerkracht (met kennis over executieve vaardigheden, onderpresteren en faalangst), met een specialisatie op hb-gebied en spreekt dit je aan? Ben je al zzp’er of wil je dat worden? Neem dan contact op! Stuur ons vóór 20 juni a.s. je cv met motivatie per e-mail: brigit@dednkrs.nl en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Reacties zijn gesloten.