Ontmoetingen met andere hoogbegaafden: nieuwe data

Het kan een heel nieuwe en prettige ervaring zijn om een avond ervaringen uit te wisselen met mensen die net als jij snel, sensitief, autonoom en creatief zijn. Sinds drie jaar organiseren wij reeksen van 3 dialoogavonden in kleine groepen waarbij we in gesprek gaan over thema’s gerelateerd aan hoogbegaafdheid.

Tijdens de avonden in een huiselijke setting maken we kennis met elkaar, doen we iets creatiefs, waarbij we even uit het normale denken komen en gaan daarna met elkaar in dialoog. Onder dialoog verstaan we een onderzoekend gesprek waarbij we via het delen van persoonlijke ervaringen en het aandachtig luisteren naar elkaar, samen nieuwe inzichten verwerven.

“herkenning…, verrassend…, inspirerend…, erkenning geeft rust…”

We hebben gemerkt dat deelnemers erg blij zijn met dit soort contact. Met elkaar in een groep weet en begrijp je zoveel meer dan in je eentje of met z’n tweeën. En wat het ook oplevert is dat je je nog wel ‘anders’ voelt, maar minder alleen daarin omdat je ontdekt dat er meer mensen zijn die denken, voelen en ervaren zoals jij.

Lijkt het je wat om andere hoogbegaafden te ontmoeten, te leren kennen en met hen in dialoog te gaan?

Data voor een nieuwe reeks

 • 11 november
 • 1 december
 • 6 januari

Praktisch

 • een groep van 5-7 geïnteresseerden (afhankelijk van Covid-19-richtlijn over het aantal te ontvangen mensen thuis)
 • drie avonden van 19.30 tot 22.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur op bovenstaande data
 • elke avond een ander onderwerp en dat kun je mede bepalen
 • bij Renate thuis: IJburglaan 1556, Amsterdam. Na 19.00 kun je hier gratis parkeren.
 • kosten: 240 euro voor drie bijeenkomsten (incl btw, thee, koffie en wat lekkers).
  Mocht dit bedrag een te hoge drempel opwerpen, neem dan even contact met ons op voor het vinden van een voor jou passende prijs.
 • Aanmelden voor deze reeks.
 • Interesse aangeven voor een volgende reeks.

Heb je vragen, neem dan contact op met Renate van der Veen (06 14 890 474) of deDNKRS.

Renate van der Veen
Renate coacht sinds 2012 hoogbegaafde volwassenen. Ze coacht door een tijdje mee te reizen op het ontwikkelingspad van de coachee. Daarbij werkt ze met een waarderende aanpak: heel goed worden waar je van nature goed in bent en gebruikt de taal van teamrollen. Samen ontdekken vanuit de praktijk van alle dag.

Hildi Glastra van Loon
Hildi richtte in 2011 deDNKRS op. Als beeldend therapeut en specialist hoogbegaafdheid helpt zij kinderen om zichzelf beter te begrijpen en gebruik te maken van hun sterke kanten. Door werkelijk contact te maken en samen op onderzoek uit te gaan, voelen kinderen zich gezien en kunnen zij zichzelf weer zijn.

Reacties zijn gesloten.