Ontmoetingen met andere hoogbegaafden: nieuwe data

Het initiatief om mensen die net als jij snel, sensitief, autonoom en creatief zijn, met elkaar in contact te brengen, werpt vruchten af. De afgelopen drie jaar organiseerden we voor diverse groepen reeksen van drie dialoogavonden, waarbij we in gesprek gingen over thema’s gerelateerd aan hoogbegaafdheid.

Tijdens de avonden in een huiselijke setting maken we kennis met elkaar, doen we iets creatiefs, waarbij we even uit het normale denken komen en gaan daarna met elkaar in dialoog. Onder dialoog verstaan we een onderzoekend gesprek, waarbij we via het delen van persoonlijke ervaringen en het aandachtig luisteren naar elkaar samen nieuwe inzichten verwerven. Elke avond kent een ander onderwerp.

We hebben gemerkt dat de deelnemers erg blij zijn met dit soort contact.

“herkenning…, verrassend…, inspirerend…, erkenning geeft rust…”

Mensen voelen zich nog wel ‘anders’, maar minder alleen daarin. Omdat ze ontdekken dat er meer mensen zijn die denken, voelen en ervaren zoals zij.

Nieuwe groep
Mocht je interesse hebben om mee te doen, dan start er binnenkort weer een nieuwe groep van maximaal zeven deelnemers. De dialoogavonden voor najaar 2019 staan gepland op:

  • donderdag 31 oktober, 19.30 – 22.00 uur
  • woensdag 27 november, 19.30 – 22.00 uur
  • woensdag 18 december, 19.30 – 22.00 uur

Inloop is vanaf 19.00 uur. Parkeren na 19.00 uur is gratis.

Praktisch

  • Adres: IJburglaan 1556, Amsterdam
  • kosten: € 240,- voor drie bijeenkomsten (inclusief thee, koffie en wat lekkers)

Mocht dit bedrag een te hoge drempel opwerpen, neem dan even contact met ons op voor het vinden van een voor jou passende prijs.

Heb je vragen, neem dan contact op met Renate van der Veen (06 14 890 474) of deDNKRS.

Wil je meedoen, meld je dan aan via dit formulier.

Renate van der Veen
Renate coacht sinds 2012 hoogbegaafde volwassenen. Ze coacht door een tijdje mee te reizen op het ontwikkelingspad van de coachee. Daarbij werkt ze met een waarderende aanpak: heel goed worden waar je van nature goed in bent en gebruikt de taal van teamrollen. Samen ontdekken vanuit de praktijk van alle dag.

Hildi Glastra van Loon
Hildi richtte in 2011 deDNKRS op. Als beeldend therapeut en specialist hoogbegaafdheid helpt zij kinderen om zichzelf beter te begrijpen en gebruik te maken van hun sterke kanten. Door werkelijk contact te maken en samen op onderzoek uit te gaan, voelen kinderen zich gezien en kunnen zij zichzelf weer zijn.

Deel je ervaringen en lees die van anderen!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *