Wij

Hildi

Hildi

Beeldend therapeut, trainer, leerkracht, mede-eigenaar
Samen met mijn collega’s wil ik zoveel mogelijk kinderen, ouders en leerkrachten helpen als beeldend therapeut, trainer en specialist hoogbegaafdheid.

Meike

Meike

Kindercoach, trainer, leerkracht, mede-eigenaar
Ik vind het inspirerend te werken met kinderen die slim zijn maar op andere gebieden enorm van elkaar kunnen verschillen.

Brigit

Brigit

Kindercoach, trainer, leerkracht, mede-eigenaar
Het werken met kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong vind ik een voorrecht en ik geniet ervan om ze te coachen en begeleiden in hun ontwikkeling op het pad naar hun eigen identiteit.

Esther

Esther

Psycholoog, trainer, specialist VO
Onderwijs zit in mijn hart en heeft me altijd getrokken, in het bijzonder onderwijs voor hoogbegaafden. Kinderen, ouders, leraren en scholen begeleid ik dan ook graag.

Xandra

Kindercoach
Ik hoop te bereiken dat de kinderen die ik begeleid gelukkig worden en in staat zijn goed te functioneren in de maatschappij zonder dat hun unieke eigenschappen verloren gaan.

Linda

Officemanager (secretariaat)
Uitdagend en groeigericht onderwijs heeft mijn grote interesse. Het is een cadeautje om bij deDNKRS te werken en bij te dragen aan het geluk van het hoogbegaafde kind en zijn of haar omgeving.

Wivina

Psycholoog, kindercoach, leerkracht
Vanuit een oprechte passie voor het begeleiden, trainen en coachen van kinderen en (jong) volwassenen in ontwikkeling, werk ik samen met deDNKRS.

Jente

Leerkracht, kindercoach
Ik help kinderen worden wie zij zijn. Je eigen kracht vinden, ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt. Jezelf leren kennen. Jezelf kunnen zijn.

Eva

Eva

Leerkracht, kindercoach
Contact maken door echt te luisteren en te kijken naar een kind, dat vind ik iedere dag weer een feest. Zo ontdekken we samen wat hij of zij nodig heeft om zich verder te kunnen ontwikkelen.


Ytien

Ytien

Kindercoach, trainer, leerkracht
Op dit moment houd ik mij volledig bezig met begeleiding en onderwijs voor begaafde kinderen. Ik vind het inspirerend en mooi werk, waarmee ik hoop dat kinderen hun enthousiasme in leren en naar school gaan (terug)vinden.

Rachel

Kinder- en jeugdpsycholoog
Als behandelaar maak ik leerkrachten, ouders en kinderen bewust van het proces waarin zij zitten en breng ze op die manier dichter bij zichzelf.

Marianne foto origineel

Marianne

Marianne is mede-oprichter van deDNKRS en op dit moment nog met de organisatie verbonden als meedenker en adviseur.

 

 

 

Samenwerkingspartners

Renate van der Veenleren-en-zo-logo

buro-bloei-logoIHBVlogo2015nieuw

wivina-logo

 

logo bright lights

 

deDNKRS is lid van

7691-Sirius logo po-vo-RGB-DIGITAAL echa europa

slo-talentstimuleren-logo

slo-logo

deDNKRS werkt samen met psychologen die aangesloten zijn bij

nip-logo

Reacties zijn gesloten.