Wij

Hildi

Samen met mijn collega’s wil ik zoveel mogelijk kinderen, ouders en leerkrachten helpen als coach, trainer en specialist hoogbegaafdheid.

Meike

Meike

Ik vind het inspirerend te werken met kinderen die slim zijn maar op andere gebieden enorm van elkaar kunnen verschillen.

Brigit

Het werken met kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong vind ik een voorrecht en ik geniet ervan om ze te coachen en begeleiden in hun ontwikkeling op het pad naar hun eigen identiteit.

annemarie2

Anne Marie

Al geruime tijd ben ik werkzaam in het basisonderwijs en ook Specialist Begaafdheid. De afgelopen jaren was ik met veel plezier leerkracht van een plusklas voor (hoog)begaafde kinderen. 

Katja

Katja

Ik ben Katja, zelf ben ik opgegroeid in een rijke leeromgeving waarin de natuur met al zijn facetten en mogelijkheden een belangrijke rol speelde.

xandra2Xandra

Op mijn 23e ben ik afgestudeerd als econome aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Ik werkte 10 jaar in het bedrijfsleven op verschillende marketingafdelingen. In de zomer van 2000 heb ik mijn baan opgezegd.

renate2Renate

Na een lange loopbaan bij de Gemeente Amsterdam en de nodige levenservaring als hoogbegaafde, heb ik mijn leven “gereorganiseerd” en ben ik gaan doen wat ik écht graag wil, namelijk mensen een stap verder helpen op hun ontwikkelingspad.

wivina1Wivina

Vanuit een oprechte passie voor het begeleiden, trainen en coachen van kinderen en (jong) volwassenen in ontwikkeling, werk ik samen met deDNKRS. 

Linda

Een gelukkige jeugd, talentontwikkeling en uitdagend onderwijs ligt mij na aan het hart. De interesse is gevoed door de zoektochten en ervaringen van mensen om mij heen en de bijzondere schoolcarrière van mijn eigen (hoogbegaafde) zoon.

Roos

Ik ben 10 jaar werkzaam geweest in het voortgezet onderwijs. In eerste instantie als docent geschiedenis en de laatste 8 jaar als afdelingsleider. De leergierigheid van leerlingen, bij pubers soms verborgen, inspireert mij enorm.

Ireen

 

Marianne foto origineel

Marianne

Marianne is mede-oprichter van deDNKRS en op dit moment alleen nog met de organisatie verbonden als meedenker en adviseur.

 

Samenwerkingspartners 

rachelpais-logo

leren-en-zo-logoburo-bloei-logoIHBVlogo2015nieuwwivina-logologo bright lights

download

 

deDNKRS – gelukkig hoogbegaafd is lid van

7691-Sirius logo po-vo-RGB-DIGITAAL echa europa

 slo-talentstimuleren-logo

slo-logo

deDNKRS werkt samen met psychologen die aangesloten zijn bij

nip-logo

Reacties zijn gesloten.